Sărbătoare la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța

326
Sărbătoare la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța - sarbatoarelaliceul1-1589813297.jpg

Articole de la același autor

Chiar de Ziua Telecomunicațiilor, pe 17 mai, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța a sărbătorit cea de-a XXIX-a aniversare. Astăzi, unitatea de învățământ se prezintă ca o instituție reprezentativă a învățământului profesional și tehnic constănțean, cu rezultate remarcabile în pregătirea teoretică și practică a elevilor săi.

"Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța este o școală cu tradiție în asigurarea pregătirii de specialitate în domenii de vârf și de viitor ale economiei: Electronică – automatizări, Electric, Servicii, beneficiind de încrederea unui număr important de parteneri economici care asigură pregătire de specialitate prin stagii de pregătire practică, precum și parteneriate internaționale cu instituții școlare din Spania, Portugalia, Italia, Germania, menținute cu fonduri europene. Rezultatele deosebite obținute sunt dovada muncii constante a întregii comunități școlare: cadre didactice și elevi, susținuți de părinți, parteneri economici și comunitatea locală", a declarat prof. Andra Șandru, directorul liceului.

Școală câștigătoare a certificatului de Școală Europeană de trei ori, recunoscută pentru performanțele deosebite în activitatea de cooperare europeană și pentru contribuțiile aduse la promovarea și dezvoltarea dimensiunii europene a educației precum și beneficiară a Cartei VET acordat de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale ca dovadă a capacității operaționale de a gestiona proiecte de mobilitate de calitate ridicată, își propune și pentru anii viitori să rămână și să se dezvolte în comunitate, pentru comunitate și cu sprijinul comunității în vederea asigurării și pe viitor a unui învățământ de calitate, relevant în învățământul profesional și tehnic constănțean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9869 secunde