Șapte elevi de la Liceul "Callatis", calificați la etapa națională a olimpiadelor școlare

282

Articole de la același autor

Premiați cu locul întâi la olimpiadele județene, șapte elevi de la Liceul Teoretic "Callatis" s-au calificat la etapa națională a olimpiadelor școlare. Este vorba despre Lusyanna Faliboga Andrei și Cosmin Gabriel Petraș, din clasa a treia, calificați cu nota 10 la etapa județeană a Olimpiadei de Științe Socio-Umane, disciplina Educație Civică. Aceștia sunt coordonați de prof. științe socio-umane Carmen Silvia Andrei, prof. înv. primar Georgeta Lungu și prof. înv. primar Ana Ivan. 


De asemenea, Andrei Ionuț Granat, din clasa a cincea, pregătit de prof. Mihaela Elena Pilat, s-a calificat cu 173 puncte la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică, Mihnea Săndulache, din clasa a opta, coordonat de prof. limba și literatura română Cristina Angheluță și profesorul de religie ortodoxă Valentina Tudor, s-a calificat cu nota 10 la etapa județeană a Olimpiadei Interdisciplinare de Literatură Română și Religie "Cultură și Spiritualitate". 


La Olimpiada de Limba și literatura română, Ioana Iasmina Cubaniță, din clasa a IX a, coordonată de prof. Corina Iuliana Mihalache, și Diana Irina Ștefan, din clasa a XI-a, pregătită de prof. Adela Grozeanu, s-au calificat la etapa județeană. De asemenea, Ioana Iasmina Cubaniță va reprezenta Liceul "Callatis" la etapa județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, iar Radu Handac, din clasa a X-a, coordonat de profesorul de educație fizică și sport Lakme Tudor, va merge la Olimpiada Județeană a Sportului Școlar - Șah.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5197 secunde