Săptămâna verde, la Colegiul Agricol Poarta Albă

294
Săptămâna verde, la Colegiul Agricol Poarta Albă - saptamanaverde-1528988733.jpg

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Agricol Poarta Albă au sărbătorit Ziua Mondială a Mediului printr-o serie de manifestări derulate pe parcursul Săptămânii verzi. Aceștia au participat la activitatea SOS Natura, coordonată de prof. Violeta Vlad, prof. ing. Leonora Moșteanu și prof. Mihaela Șorica. 


"Evenimentul a avut ca scop formarea unei atitudini motivante și responsabile față de menținerea și îmbunătățirea calității mediului înconjurător", explică directorul Colegiului Agricol Poarta Albă, prof. dr. ing. Mariana Popa. 


Cadrele didactice au pregătit materiale audio-vizuale, panouri cu fotografii, fișe de lucru și ecusoane pe tema protecției mediului. Eleva Cristina Emanuela Sandu, din clasa a XI-a, a dat startul activității prin lecturarea unui material privind Ziua Mondială a Mediului și primele acțiuni în vederea protecției mediului. Eleva Adriana Susan, din clasa a X-a, a prezentat două materiale video referitoare la încălzirea globală, efectele și consecințele ei și efectul de seră. 


S-au purtat discuții pe tema necesității păstrării mediului înconjurător pentru o viață sănătoasă, a datoriei de a lăsa un mediu curat și sănătos și generațiilor următoare. De asemenea, la finalul activității, bibliotecarul colegiului a oferit elevilor câte un semn de carte cu mesaj ecologist. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Curs de agricultură ecologică, la CCINA
Pagina a fost generata in 0.4268 secunde