Săptămâna Teatrală - Ieri și Azi. Spectacole de toate genurile, la Constanța

200
Săptămâna Teatrală - Ieri și Azi. Spectacole de toate genurile, la Constanța - saptamanateatrala-1598550498.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii de teatru, cultură și bun gust sunt invitați, week-end-ul acesta, să participe la "Săptămâna Teatrală - Ieri și Azi - Constanța Culturală". Evenimentul se va desfășura, în perioada 29 - 30 august, în Piața Ovidiu, între orele 10 și 12 și între orele 18 și 20.

Vor fi prezentate spectacole de teatru pentru copii, spectacole de marionete, comedii savuroase, precum și spectacole de teatru clasic. Nu va lipsi caravana personajelor din teatrul românesc: Coana Chirița, Nenea Iancu, Coana Mița Biciclista, Nae Ionescu și Păcală. Evenimentul va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Diminețile sunt rezervate spectacolelor pentru copii, cu piese precum "Fetița cu părul de aur", "Clovnii veseli", "Lumea poveștilor", "Crina și păpușile vorbitoare". Sâmbătă seara, de la ora 20.30, publicul va putea gusta clasica piesă "O noapte furtunoasă", care o are în rolul principal pe actrița Diana Dumitrescu. Vor mai urca pe scenă Silvana Ionescu, Iulian Ilinca, Ciprian Cojenel, Stelian Milu, Radu Micu și Tudor Pîrvu.

Duminică, de la ora 19.00, va fi prezentată piesa "Old Love", cu Constantin Cotimanis, Paula Chirilă, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru, iar de la ora 20.30, piesa "Cum se face", cu Octavian Strunilă, Paul Ipate, Paula Chirilă și Alexandru Conoveanu.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile. La punctul de intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau accesul celor care au temperatura mai mare de 37,3°C. Fiecare spectator va primi o mască de protecție respiratorie, valabilă pentru seara respectivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5999 secunde