Săptămâna Porților Deschise, la UMC

142
Săptămâna Porților Deschise, la UMC - saptamanaportilor-1460898687.jpg

Articole de la același autor

În perioada 18-22 aprilie, Univer-sitatea Maritimă din Constanța organizează "Săptămâna Porților Deschise", manifestare adresată liceenilor din Constanța și din județele învecinate.

Cu acest prilej elevii vor putea vizita laboratoarele și simulatoarele universității și se vor familiariza cu oferta educațională a celor două facultăți: Facultatea de Navigație și Transport Naval și Facultatea de Electromecanică Navală.

De asemenea, elevii vor beneficia de servicii de orientare și consiliere pentru alegerea specializărilor și vor participa la discuții cu studenți și cadre didactice ale universității.

Participanții la programul "Școala Altfel la UMC - Vino să descoperi cât de frumoasă poate fi viața academică!" pot audia o serie de prelegeri pe diverse teme de actualitate susținute de profesori ai UMC. Dezbaterile vor avea loc în perioada 18-21 aprilie, începând cu ora 10, la sediul UMC, sala 710, etaj 7.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare cei interesați sunt rugați să se adreseze Rectoratului UMC, tel. 0241/664740, e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3319 secunde