Săptămâna generozității în școlile din Constanța

457

Articole de la același autor

Timp de cinci zile, săptămâna aceasta, elevii din Constanța și din întreg județul au învățat că a oferi celor din jur și aflați la nevoie este ceva firesc și trebuie să devină un obicei pentru noi toți.

Copiii au adus cu toții legume, fructe, alimente neperisabile și le-au donat către asociații, aziluri de bătrâni, cantine sociale.

Acțiunile s-au derulat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

La Constanța, elevii de la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" au donat produsele cantinei sociale a Bisericii "Sf. Parascheva" din Cumpăna.

"Copiii și-au dovedit încă o dată generozitatea și solidaritatea, oferind din puținul lor, pentru a bucura suflete de copii", ne-a spus directorul școlii, prof. Nicoleta Bercaru.

De asemenea, între 20 și 24 noiembrie, la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia s-a desfășurat campania socială "Săptămâna legumelor și fructelor donate".

Datorită implicării elevilor și profesorilor s-a reușit colectarea unei cantități de 449 kilograme de legume și fructe, care a fost donată apoi Asociației "Curcubeul cunoașterii" din oraș.

Sub titlul "O faptă bună cu un fruct și o legumă", și elevii Școlii Gimnaziale "Grigore Moisil" din Năvodari au strâns peste 2.200 kg de legume și 926 kg de fructe pe care le-au donat familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0228 secunde