Săptămâna de premiere la Cityplex Tomis Mall

158
Săptămâna de premiere la Cityplex Tomis Mall - saptamanadepremiere-1479487873.jpg

Articole de la același autor

Cinci premiere din cele mai diferite genuri vor face deliciul cinefililor constănțeni săptămâna aceasta, dacă aleg să meargă la Cityplex Tomis Mall.

Prima este pelicula "Animale fantastice și unde le poți găsi" oferită în variantă 3D - dublat și subtitrat, ce aparține autoarei J.K. Rowling, care se întoarce în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume.

În drama românească "Inimi cicatrizate", Emanuel, un tânăr de douăzeci de ani, bolnav de tuberculoză osoasă, se internează într-un sanatoriu de pe malul mării. Adaptare liberă după opera literară a lui M. Blecher.

"Snowden" spune povestea fostului agent CIA și NSA ale cărui dezvăluiri în mai 2013 au dat peste cap comunitatea de informații din întreaga lume.

"Animale nocturne" este o poveste într-o poveste: Susan primește un manuscris de la fostul sot, pe care l-a părăsit în urmă cu 20 de ani, acesta cerându-i opinia. Manuscrisul "Nocturnal Animals" urmărește un bărbat, plecat în vacanța cu familia, sfârșind tragic.

Cea de-a cincea premieră, japoneză, "Slujnica", o are în prim plan pe Sookee care este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de week-end
Pagina a fost generata in 1.9321 secunde