Săptămâna Cityplex în premiere

261
Premiera cu care începe săptămâna Cityplex este comedia romantică, dar de acțiune "Lovește și fugi" (Hit and run), regia David Palmer și Dax Shepard, cu Bradley Cooper, Kristen Bell, Dax Shepard. 

Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un șofer implicat în jafuri, fuge din programul de protecție a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viața. Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriți de agenții federali conduși de Tom Arnold, dar și de foștii interlopi cu care lucra Charlie, conduși de Bradley Cooper. 

Filmul va rula toată săptămâna înce-pând de vineri, 21 septembrie, ora 12:45. 

"Cursă fără frâne" (Premium Rush) rulează în avanpremieră, miercuri și joi (26, 27 septembrie), de la ora 17:00. Regia îi aparține lui David Koepp iar în rolurile principale joacă Joseph Gordon-Levitt și Jamie Chung. 

Un tânăr curier din New York primește un plic de la cineva din Universitatea Columbia. Un polițist corupt e disperat să pună mâna pe plic, prin urmare îl urmărește pe protagonist (hotărât probabil să livreze plicul la timp) prin tot orașul.

"Terapie de cuplu" rulează de vineri, 21 septembrie, de la ora 20:00, în fiecare seară până joi. Meryl Streep și Tommy Lee Jones, căsătoriți în film, apelează la consilierul marital Steve Carrel, după un mariaj de trei decenii. Pelicula este regizată de David Frankel ("Diavolul se îmbracă de la Prada"), după un scenariu de Vanessa Taylor. Filmul a fost lansat în cinematografele din SUA pe 8 august. 

"Pal Adrienn", producția ungurească premiată la Cannes în 2010, în regia lui Agnes Kocsis, este premiera cu tarif unic de 7 lei și va rula de vineri, 21 septembrie, până joi, 27 septembrie. 

Piroska, o infirmieră obeză, este o anti-eroină care rătăcește prin propria viață ca un Gulliver neadaptat, ștearsă până la punctul de a părea inexistentă. Lucrează la îngrijiri paliative și este înconjurată de moarte, un cotidian tern, pe care regizoarea îl filmează cu o anumită doză de ironie binevoitoare care amintește de Roy Andersson și care se dereglează când Piroskăi îi vine această nevoie inexplicabilă de a o regăsi pe Adrienn, o prietenă din copilărie. 

"Despre oameni și melci" rulează în continuare la Cityplex, de vineri până joi, la tariful unic de 7 lei. Filmul lui Tudor Giurgiu, cu Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu și Dorel Vișan, e un film-surpriză a cărui vizionare n-ar trebui ratată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Gala "Despre oameni și melci" azi la ora 19:00
Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Premierele săptămânii Cityplex
Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Good bye Lenin!", filmul de miercuri
Pagina a fost generata in 0.4504 secunde