Șansă nesperată pentru dascălii din Mangalia

542
Sala de festivități "Henny" a Liceului Teoretic "Callatis" a găzduit un eveniment mult-așteptat de către dascălii din Mangalia și din localitățile limitrofe.
Începând din acest week-end, în cadrul liceului funcționează filiala Mangalia a Casei Corpului Didactic Constanța (CCD), care își propune să devină un centru activ de resurse orientat spre formarea și dezvoltarea profesională și personală a angajaților din sistemul de învățământ din municipiul Mangalia și din localitățile învecinate. Prin diversitatea activităților pe care își propune să le desfășoare, filiala va deveni un real spațiu al integrării învățământului preuniversitar constănțean în contextul european. Filiala Mangalia va organiza cu ajutorul CCD Constanța activități de formare continuă, activități cu caracter științific, metodic și cultural pentru personalul din învățământul preuniversitar.
La festivitate au participat prof. dr. Andreea-Mihaela Artagea, director CCD Constanța, prof. Daniela Diaconu, inspector de specialitate al ISJ Constanța, prof. Tatiana Dorobeti, formator CCD, prof. Narciz Amza, formator CCD, prof. Livia Costache, coordonatorul filialei Mangalia, directori ai liceelor și ai școlilor din Municipiul Mangalia și din localitățile învecinate, responsabili cu perfecționarea în școli, profesori și elevi. Festivitatea s-a încheiat cu un program artistic susținut de elevii Liceului Teoretic "Callatis".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Amenzi pentru profesori agresivi
Pagina a fost generata in 1.6995 secunde