Sandra Bullock ne dă un "Jaf cu clasă"

392
Sandra Bullock ne dă un

Articole de la același autor

În week-end, puteți viziona la Cinema Cityplex Tomis Mall o mulțime de filme bune. Unul dintre acestea este "Jaf cu clasă", în care Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac o echipă extraordinară.

Povestea stă în felul următor: cinci ani, opt luni, 12 zile... și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett).

Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-ița Nine Ball și designerul vestimentar Rose. Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului - Gala "Met". Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nici o abatere, dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante.

★ ★ ★

O altă peliculă ce nu trebuie ratată este "Foxtrot", cu Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray, Shira Haas. În acest film, un tată îndurerat trăiește circumstanțele absurde din jurul morții fiului său, în această ultimă cugetare critică asupra culturii militare a regizorului israelian Samuel Maoz.

"Foxtrot" examinează atât puterea, cât și absurditatea serviciului militar din mai multe puncte de vedere.

★ ★ ★

"Jim Button și Lukas, mecanicul de locomotivă" îi aduce în prim-plan pe Jim Button, prietenul său, Lukas, mecanicul de locomotivă și pe Emma, locomotiva cu aburi. Aceștia sunt nevoiți să părăsească mica insulă Lummerland. Mai departe, călătoria lor îi duce în regatul Mandala, unde cei trei se vor îmbarca într-o aventură incredibilă: căutarea lui Li Si, fiica împăratului, răpită și dată dispărută. Ce se întâmplă mai departe, rămâne să vedeți dumneavoastră… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde