Sâmbătă, un nou spectacol pentru copii: "Degețica"

275
Sâmbătă, un nou spectacol pentru copii:

Articole de la același autor

Cei mici sunt invitați sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 17.00, la Teatrul  pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la o nouă premieră, realizată special pentru ei: "Degețica". Piesa este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mare de 3 ani. 
Spectacolul, plin de lumină, culoare și rafinament artistic, a cărui regie este semnată de binecunoscutul regizor Toma Hogea, prezintă povestea faimosului personaj al lui Andersen, într-o variantă candidă și plină de voie bună. Apoi, decorul rafinat, lucrat cu multă migală și profesionalism de scenograful Mihai Pastramagiu, îi poartă pe micuți într-o lume magică, plină de sensibilitate. 


Alături de Mărunțica, ei se vor întâlni cu multe alte personaje, cum ar fi Căluțul năzdrăvan, sufletist și milos, Femeia "cea harnică, bună la suflet, care își dorea un copil", Zâna cea bună, Cloanța cea vicleană, Fluturașul pasionat de dulceață, Broscoiul, Lupul și Vântul. 


Muzica spectacolului poartă semnătura compozitorului Tibor Cari, efectele vizuale și lumina piesei aparțin light designer-ului Adrian Buliga, iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan Huncanu. 


Actorii care îi vor încânta pe cei mici sunt Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisăcariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan, Daniel Minciună. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4809 secunde