Sâmbătă, Gala de Premiere a Festivalului Mamaia Copiilor 2018

290

Articole recomandate

Copii din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, au concurat în această săptămână pe spectaculoasa scenă de la Cazino Mamaia la secțiunea Interpretare a Festivalului Mamaia Copiilor, ce s-a desfășurat pe parcursul a două zile, și la secțiunea Show a aceluiași îndrăgit eveniment, ce a avut loc joi seară.

Cu inocența și entuziasmul lor, copiii au cucerit atât publicul din fața scenei, cât și milioanele de telespectatori ce au putut urmări întregul show în fiecare seară pe TVR 2 și în reluare pe TVR HD.

Vineri seară, pe aceeași scenă, s-a concurat în cadrul secțiunii de Creație, unde s-au interpretat, în primă audiție absolută, cele 26 de piese înscrise în concurs. Premiul pentru această secțiune este în valoare de 3.000 lei, fiind oferit de UCMR-ADA.

Câștigătorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018 vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere, ce va avea loc sâmbătă, 14 iulie, de la orele 20.

În paralel cu desfășurarea concursului, copiii care nu au ajuns în finală au susținut spectacole încă de miercuri seară, până vineri inclusiv, pe scena de la Hotelul Perla.

★ ★ ★

Organizatorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018: Asociația Culturală "Mamaia Copiilor", Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Televiziunea Română, Radio România Regional, Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

★ ★ ★

Primăria Constanța

Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile

★ ★ ★

Sponsor principal: Holding Hondor Stil

Parteneri: Aldis, Per Aspera ad astra din 1992, UCMR-ADA

Parteneri media principali: TVR, Radio România Regional

Parteneri media: Cuget Liber, Jurnalul de Călărași, New Știri România

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Iulie 2018
Stire din Cultură-Educație : De la Mamaia, la… Sanremo
Pagina a fost generata in 0.4569 secunde