€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Salonul Cărții de la Paris. Mari eforturi pentru a stopa declinul vânzărilor!

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Cel mai mare eveniment literar din Franța - Salonul Cărții de la Paris (Livre Paris) - este inaugurat la această oră, având pentru prima dată ca invitat de onoare un continent, Europa, și nu o țară, cum a fost cazul în fiecare an până acum, relatează AFP.

În 2018, pentru al doilea an consecutiv, vânzările de carte au scăzut, înregistrând cel mai mare declin din ultimii zece ani, a informat în luna februarie revista Livres Hebdo. Primele cifre pentru anul 2019 nu sunt nici ele mai încurajatoare.

Pentru a încerca să seducă acești cititori, mai mult de 3.000 de autori, între care Michel Bussi, scriitorul cu opt milioane de cărți vândute, dar și italianul Erri de Luca, spaniolul Javier Cercas și turcul Orhan Pamuk sunt de așteptați până luni la Paris pe scena salonului sau la standurile editurilor lor.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6819 secunde