Să vă arăt "Colțul Verde din școala mea"

718
Să vă arăt

Articole recomandate

Unitățile de învățământ preuniversitar care vor colecta cele mai mari cantități de deșeuri, exprimate pe cap de elev, vor primi produse și dotări necesare instituției școlare, în urma unui concurs organizat în cadrul programului național "Colțul Verde din școala mea".
"Programul este foarte important pentru copii, dar și pentru părinții acestora. Fac un apel la cadrele didactice ca această acțiune care începe acum să meargă atât spre elevi, cât și spre părinții acestora", a declarat ministrul Educației, Daniel Funeriu.
Prima etapă a programului, care se va derula până la 4 noiembrie, constă în amenajarea de către elevi a unui colț verde în școala participantă în competiție. Așa-numitul colț verde reprezintă un ansamblu de recipiente pentru depozitarea temporară a deșeurilor reciclabile, acesta urmând apoi să fie utilizat în diverse manifestări artistice cu temă ecologică. În cea de-a doua etapă a programului, vor fi premiate, periodic, instituțiile de învățământ care vor strânge cea mai mare cantitate de deșeuri.
Programul se va derula pe parcursul anului școlar 2011-2012 și va continua cu o inițiativă prin care, în peste 3.000 de instituții de învățământ, vor fi distribuite gratuit mașini de presat pet-uri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Școala a început cu o paradă a modei
Pagina a fost generata in 1.925 secunde