Să ne distrăm cu "Zbumzzi"! Show-uri de animație și teatru pentru copii

174
Să ne distrăm  cu

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta și până pe 15 septembrie, în fiecare week-end, copiii au parte de "We love to play", care se anunță a fi cel mai interesant show de animație din Constanța. Acesta va fi susținut de trupa "Zbumzzi", în Parcul Tăbăcăriei, locul unde atât copiii, cât și adulții pot învăța o mulțime de lucruri despre teatru. Distracția va începe dimineață, la ora 10.00, când cei mici vor avea posibilitatea de a se întâlni cu trupa "Zbumzzi".

Programul de animație va începe prin introducerea copiilor în planul de distracție, moment în care animatorii se vor prezenta în fața lor și vor face cunoștință cu aceștia. Apoi, vor începe încălzirea fizică, pregătitoare orelor de distracție.

"Este important să implementăm copiilor ideea de mișcare, sport, exerciții fizice. Ne vom folosi și de dans pentru stimularea musculară și în același timp relaxare", au declarat reprezentanții Asociației "ECSIA SOCIAL ORG", organizatorii acestor evenimente săptămânale.

După încălzire, copiii vor avea parte de diferite jocuri care au ca scop stimularea gândirii, a atenției, a puterii de concentrare, lucrul în echipă și calitățile organizatorice.

Mai departe, de la ora 12.00 la ora 14.00, copiii vor putea participa la un atelier de teatru, care va fi susținut tot de trupa "Zbumzzi". Organizatorii sunt de părere că, prin abilitățile dobândite la cursurile de teatru și actorie, copiii vor învăța să lucreze și să coopereze mai bine în echipă, să depășească dificultățile ce pot apărea în lucrul în echipă și devin chiar mai disciplinați.

"Mulți copii se confruntă cu anxietate, timiditate și trac, iar atelierul de teatrul îi ajută să depășească aceste obstacole. Exercițiile atelierului de teatru influențează pozitiv procesul de învățare, dezvoltând psihicul și socialul printr-o metodă plăcută, veselă, fiind în contrast cu comportamentul convențional și învățarea formală", au mai spus aceștia.

Fiecare zi se va încheia cu un spectacol susținut de trupa "Zbumzzi" în "Țara Piticilor" din Parcul Tăbăcăriei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.537 secunde