S-au pus în vânzare biletele la Festivalul Mamaia Copiilor

92
S-au pus în vânzare biletele la Festivalul Mamaia Copiilor - mamaia-1468511266.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța găzduiește în perioada 21-24 iulie cea de-a 16-a ediție a Festivalului de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor.

Anul acesta festivalul a adunat peste 500 de participanți din întreaga țară. Prima etapă, cea de preselecție pentru secțiunea Interpretare, s-a desfășurat în perioada 15 martie - 7 mai, în 22 de centre (Ploiești, Alba Iulia, Oradea, Arad, Râmnicu-Vâlcea, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Galați, București, Constanța).

Pentru secțiunea Show, concurenții au trimis DVD-uri cu mini-spectacole realizate pe muzică ușoară românească sau pop, dintre acestea fiind selectate un număr de șapte show-uri ce vor concura live în etapa finală.

Pentru secțiunea de Creație, au fost primite în finală un număr de 19 lucrări ce au fost jurizate de către compozitorii Horia Moculescu, Mircea Drăgan și George Natsis, membrii Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România. Lucrările selectate vor fi interpretate în cadrul concursului pentru Marea Finală.

Festivalul își așteaptă publicul, biletele fiind puse la dispoziție la casele de bilete din cadrul Casei de Cultură Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1671 secunde