S-a lansat revista "Misiunea"

182
S-a lansat revista

Articole de la același autor

În zilele de 23 și 24 iunie, Academia Oamenilor de Știință și Arhiepiscopia Râmnicului au organizat lansarea Revistei "Misiunea", publicată sub egida Centrului de Cercetare a Conlucrării Bisericii Ortodoxe cu Armata României "General Paul Teodorescu" cu sediul la Mânăstirea Dintr-un Lemn. 


În cadrul manifestării, a fost susținut un simpozion, ocazie cu care toți autorii studiilor publicate în cel de-al patrulea număr al revistei și-au susținut comunicările. Evenimentul a fost prezidat de ÎPS Varsanufie Gogescu, Arhiepiscopul Râmnicului, Preasfințitul dr. Emilian Lovișteanu, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, lector universitar dr. Florian Bichir, membru al Colegiului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, prof. univ. dr. Valentin Ciorbea, membru asociat al Academiei Oamenilor de Știință din România, Universitatea "Ovidius" Constanța, comandor Viorel-Vasile Roman, comandantul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu", comandor Marius Laurențiu Rohart, directorul Muzeului Marinei Române.


"A doua zi, la sediul Centrului de Cercetare a Conlucrării Bisericii Ortodoxe cu Armata României "General Paul Teodorescu" de la Mânăstirea Dintr-un Lemn, loc de închinăciune pentru marinarii și aviatorii militari, a avut loc o slujbă de pomenire a generalului Paul Teodorescu, la sfârșitul căreia reprezentanții S.M.F.N. au depus o coroană de flori la mormântul generalului", a declarat comandor Marius Laurențiu Rohart, directorul Muzeului Marinei Române.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8442 secunde