S-a încheiat admiterea la Universitatea "Ovidius"

226
S-a încheiat admiterea la Universitatea

Articole de la același autor

Absolvenții de liceu au scăpat de emoții și o parte dintre ei răsuflă ușurați acum. Week-end-ul acesta, Universitatea "Ovidius" din Constanța a afișat rezultatele pentru prima sesiune de admitere. Cei care nu au avut norocul de a fi declarați admiși, vor mai avea o șansă să intre în anul I de studiu în sesiunea de toamnă din luna septembrie. Una dintre cele mai solicitate facultăți a fost clar cea de Psihologie și Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, unde cea mai mare medie obținută a fost 9,43, iar cea mai mică 6,43, la forma de învățământ cu taxă. Cei care au optat pentru Tehnică Dentară Media nu au reușit să obțină mai mult de 9,10. Nu putem spune același lucru pentru tinerii care au ales Medicina Dentară, la această facultate cea mai mare medie fiind 9,71, iar cea mai mică 7,58.

La Facultatea de Arte, specializarea Teatru și artele spectacolului, din 11 candidați înscriși, opt au fost admiși și trei respinși. La Istorie, 18 candidați au fost admiși la fără taxă, ultima medie 7,54 și alți șapte la cu taxă. La Educație Fizică și Sport 6,96 a fost ultima medie de admitere etc.

Sesiunea a doua de admitere continuă în septembrie, așa cum am mai spus. Ca urmare, în intervalul 4 - 15 septembrie vor avea loc atât înscrierile, cât și susținerea probelor de concurs și înmatriculare pentru toate domeniile de studii de la toate formele de învățământ (IF, ID și IFR), în funcție de calendarul fiecărei facultăți.

Pentru facultățile cu profil medical și pentru programele de studii de la formele de învățământ ID și IFR, calendarul admiterii pentru sesiunea septembrie 2017, se prelungește până la data de 27 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Cultură-Educație : DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ
Pagina a fost generata in 2.599 secunde