S-a dat startul în bătălia pe tipărirea manualelor

112
S-a dat startul în bătălia pe tipărirea manualelor - sadatstartul-1438793273.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației și Cercetării, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare, a lansat licitația pentru manuale școlare noi în format print și digital, pentru clasa a IV-a, cărțile trebuind să ajungă pe băncile elevilor în anul școlar 2016-2017.


Manualele pentru clasa a IV-a vor fi transmisibile, la finalul clasei a IV-a, elevii le vor preda la școală pentru a fi redistribuite copiilor care vor termina clasa a III-a și se vor reînnoi în stocuri cuprinse între 10-20% din numărul total al elevilor înscriși.


Ofertanții vor prezenta formele finale ale celor două variante de manuale, asupra cărora singura intervenție ulterioară care se acceptă este înlocuirea copertei și a paginii de gardă prin adăugarea elementelor de personalizare (autori, referenți, descriere CIP, numărul Ordinului MECȘ de aprobare etc.), potrivit Centrului Național de Evaluare și Examinare.


Obiectul contractului îl constituie și achiziția, livrarea și transportul manualelor școlare de la producător la depozitele de carte școlară ale inspectoratelor școlare județene/al municipiului București. Ofertanții câștigători sunt obligați să asigure tirajul de manuale școlare comandat, ca urmare a solicitărilor cadrelor didactice, în cele două variante: varianta tipărită și varianta digitală.


Conform documentației publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pentru fiecare manual de la clasa a IV-a vor putea fi desemnate câștigătoare maximum trei firme, durata acordului fiind de patru ani, iar valoarea estimată fără TVA este de 22.902.482 lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4175 secunde