S-a dat startul celui mai mare concurs

135

Articole recomandate

Festivalul Național de Arte pentru Liceeni - LicArt, cel mai mare concurs de acest tip din România, a ajuns la ediția a XIV-a. După prima lună de înscrieri din acest an, peste 300 de liceeni s-au înscris cu peste 550 de creații la secțiunile poezie și fotografie (categoriile alb-negru, portret și diverse).

La sfârșitul lunii octombrie, juriul condus de jurnalistul și omul de cultură Radu Herjeu, directorul festivalului, a desemnat creațiile semifinaliste ale lunii: 27 de poezii, 16 fotografii alb-negru, 29 de portrete și 16 capturi foto diverse.

Elevii care își doresc să participe la Festivalul LicArt se pot înscrie cu lucrările lor până la sfârșitul lui martie. Regulamentul și multe alte informații despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro. Ca în fiecare an, toate lucrările înscrise în concurs vor fi jurizate la finalul concursului de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură ce vor stabili finaliștii actualei ediții a LicArt, care vor fi invitați în Tabăra de Creație ce se va desfășura vara viitoare. Festivalul este organizat de Clubul "Nouă ne Pasă", în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Tineretului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9877 secunde