Rușinos! Profesor prins copiind la titularizare, alți 93 au ieșit din examen

462
2
Rușinos! Profesor prins copiind  la titularizare,  alți 93 au ieșit  din examen - titularizareexamenprofesori31-1499875379.jpg

Articole de la același autor

614 candidați au susținut, ieri, proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate în județul Constanța. 


Deși inițial se înscriseseră 818 candidați, 110 au absentat și 93 s-au retras în timpul examenului. Un candidat care susținea proba scrisă la disciplina Educație fizică și sport a fost eliminat din examen după ce a fost prins folosind căștile de la telefon. 


Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 18 iulie, contestațiile se depun în perioada 18 - 19 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 25 iulie. 


Candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire). 


Comentează știrea

educatoare
13 iulie 2017
nu este corect

In gradinitele din Constanta sunt f. multe educatoare care au iesit la pensie si cumuleaza pensia cu salariu in timp ce absolventii nu au locuri de munca.Mai sunt si cazuri de educatoare care au indeplinit conditiile de pensie si sunt lasate in continuare sa lucreze ,ba chiar umbla dupa posturi de directori. Cine ,si de ce permite asa ceva.De ce sa stea tinerii in somaj,iar altii sa aiba si pensie si salariu?

okila
13 iulie 2017
,,profesori"

ce voi n-ati avut profi care predau citind din manual ?in special tinere si frumoase si mai vor si salarii nesimtite

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4452 secunde