"Românii au talent", pe scena Casei de Cultură

685
Pe 24 și 25 septembrie, de la orele 12.00 și 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța va fi invadată de cei mai talentați dobrogeni. Show-urile "Românii au talent" vor aduce în fața constănțenilor români unul și unul, gata să uimească prin abilitățile lor deosebite. Fie că sunt elevi, pensionari, ingineri sau preoți, cu toții sunt gata să dea tot ce au mai bun și să câștige marele premiu de 120.000 de euro.
Talentul le va fi judecat, ca de fiecare dată, de Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, juriul show-ului de la PRO TV, care sunt nerăbdători să fie surprinși. Dansatori, magicieni, sculptori în gheață, imitatori, beat-boxeri - sunt câteva dintre numerele care se vor perinda pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. De la show-urile de sâmbătă și duminică, nu vor lipsi nici "șefii", Smiley și Pavel Bartoș, gata să-i încurajeze pe concurenți și să încerce câte un pic din talentul fiecăruia.
Show-urile "Românii au talent" le-au pregătit și o surpriză constănțenilor: spectacolul baletului coordonat de Edi Stancu, un show care spune în pași de dans "Povestea lui Harap-Alb". Intrarea este liberă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Recital extraordinar Horațiu Mălăele
Pagina a fost generata in 0.4072 secunde