"România în sărbătoare", proiect școlar-educațional

303

Articole de la același autor

Școala gimnazială din Mihai Viteazu organizează începând de astăzi, 6 martie, de la ora 9.30, partea a doua a proiectului școlar-educațional "România în sărbătoare". Tema se intitulează "Figura emblematică a satului românesc" și face parte din proiectul "Anul omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari)".


Proiectul este organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Asociația Națională "Cultul Eroilor Regina Maria", filiala Constanța, Asociația "Casa Mării Negre/Black Sea House", Constanța, Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" și Asociația militarilor veterani și veteranilor cu dizabilități, sucursala Constanța.
Activitățile vor cuprinde dezbateri în școli, concursuri de fotografie, de eseuri și de desene/colaj dedicat elevilor cu cerințe educaționale speciale (CES).


Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Tomisului, termenul de predare a materialelor participante la concursuri este data de 3 mai, iar premierea, pentru fiecare secțiune în parte, va avea loc pe 23 mai. În plus, în cadrul proiectului vor avea loc și donații de carte din partea Bibliotecii Județene Constanța și a Liceului Teoretic "Traian" către școlile participante în proiect. În plus, copiii se vor deplasa în diferite excursii la principalele obiective culturale din Dobrogea în cadrul săptămânii "Școala Altfel".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9646 secunde