Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City

142
Roger Waters sparge

Articole de la același autor

Pe 29 septembrie, Cinema City va difuza filmul-concert "Roger Waters The Wall", inspirat din "The Wall Live", cel mai mare turneu din lume susținut de un artist solo.

Regizat de Roger Waters și Sean Evans, directorul de creație al turneului, documentarul conține secvențe ce nu au fost văzute niciodată din celebrul turneu susținut de geniul trupei Pink Floyd în perioada 2010-2013. Pelicula va putea fi vizionată doar pe 29 septembrie, în City Park Constanța, înce-pând cu ora 20.

"Roger Waters The Wall" durează 133 de minute și a fost filmat cu cea mai modernă tehnologie, pentru a oferi spectatorilor imagini uluitoare și o experiență unică. Pelicula a avut premiera mondială în septembrie anul trecut, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto și a fost filmată în trei orașe, aflate pe două continente. De asemenea, surprinde momente din viața lui Roger Waters, ca de exemplu moartea tatălui său în Italia, în 1944, dar și probleme globale, cum ar fi costul uman al conflictelor militare.

Pelicula se încheie cu "The Simple Facts", o conversație emoționantă și neregizată între Roger Waters și bateristul Nick Mason, în cadrul căreia aceștia răspund întrebărilor primite de la fani.

Prețul biletelor este de 35 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8073 secunde