Robert Cazanciuc: Am rugămintea să vă întrebați copiii cum cred ei că ar fi potrivit să înceapă școala

93
Robert Cazanciuc: Am rugămintea să vă întrebați copiii cum cred ei că ar fi potrivit să înceapă școala - 1-1599382388.jpg

Articole recomandate

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a afirmat că trebuie întrebați copiii cum consideră că ar fi potrivit să înceapă școala, în clasă sau online, susținând că părinții sunt îngroziți de "lipsa de soluții și de riscul ca incompetența să amaneteze viitorul copiilor", conform Agerpres.


"Școala în clasă sau de acasă? Am rugămintea să vă întrebați copiii cum cred ei că ar fi potrivit să înceapă școala: în clasă sau de acasă - online - și să îmi scrieți aici concluzia dialogului dumneavoastră și argumentele de la baza ei! Sunt convins că generațiile de elevi de astăzi își cunosc foarte bine mediul și au o opinie care ar trebui luată în calcul la configurarea unei decizii", a scris duminică senatorul PSD Robert Cazanciuc, pe Facebook.
 
El a susținut că "pepsiglasul și trăznăile ministeriale" au speriat milioane de români care au sperat la soluții pentru un proces de învățământ desfășurat în condiții de siguranță.


"Sunt părinte ca și dumneavoastră și sunt îngrijorat cu privire la condițiile în care va începe școala anul acesta. Am constatat, în grupurile de WhatsApp în care sunt, că părinții sunt pur și simplu îngroziți de lipsa de soluții și de riscul ca incompetența să amaneteze viitorul copiilor noștri. Pepsiglasul și trăznăile ministeriale au speriat milioane de români care sperau ca, la finalul celor 7 luni de experimente educaționale, să avem soluții pentru un proces de învățământ desfășurat în condiții de siguranță sanitară și competență educațională. Opiniile exprimate vor contribui la asumarea de către decidenții țării a unor reglementări prin care școala să nu sperie, ci să își îndeplinească menirea. Haideți să nu lăsăm lipsa de dialog și aroganța 'responsabililor' din România educată să ne împiedice să găsim cele mai potrivite soluții!", a mai adăugat Robert Cazanciuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1862 secunde