Ritmuri de folk și rock, în Portul Turistic Mangalia

151
Ritmuri de folk și rock,  în Portul Turistic Mangalia - ritmuri-1407514022.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, după ora 20, pe scena din Portul Turistic vor urca artiști invitați din Bulgaria. Ei vor oferi de la folk la rock, de la folclor la ethno și pop, instrumentiști, dar și soliști vocali de renume în țara de origine și nu numai. Sub denumirea generică de "Bulgarian punch", vor urca pe scenă artiști din Gurkovo, Vaklino, Balchik, Durankulak, Varna, Kardan, Dobrich, Krapec și Topoli.

Dessy Dobreva este o tânără voce în ascensiune, foarte apreciată în Bulgaria, SUA și Marea Britanie. Stilul ei este foarte apreciat de criticii muzicali pentru inflexiunile de jazz-pop-ethno. Admiratoare a culturii bulgare, Lavinia Marin este o interpretă din București care va da viață cântecelor marii cântărețe Pașa Hristova. Instrumentistul Nikolay Iordanov ne va purta pe aripile muzicii de cimpoi. IRe este o trupă multinațională, bulgaro-franceză, cunoscută pentru compozițiile proprii inspirate din folclorul celor două țări.

Trupa rock Century va oferi un scurt recital în încheierea celei de-a doua seri, că tot a devenit tradiție să ascultăm rock la Mangalia. Alături de ei, vor mai evolua ansambluri folclorice din Bulgaria și România, dar și interpreți români. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Concertul anului, pe plaja din Saturn
Pagina a fost generata in 0.4113 secunde