Rezultate merituoase ale elevilor Colegiului "Regina Maria" la Olimpiada de Arte Vizuale

Vineri, 17 Mai 2019
292
Etapele naționale ale Olimpiadei de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei și a Olimpiadei Arta Actorului, desfășurate la sfârșitul lunii aprilie, la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București, le-a adus elevilor constănțeni numeroase premii și mențiuni. 


Astfel, elevii Colegiului de Arte "Regina Maria" din Constanța s-au întors cu cinci mențiuni și un premiu al treilea. Elevul Mihai Manole, din clasa a XI-a, a câștigat premiul al treilea la secțiunea modă, sub îndrumarea prof. Victoria Cojocaru, Silvia Popovici, din clasa a XII-a, a obținut o mențiune la secțiunea pictură, sub îndrumarea prof. Aurelian Broască, Elena Manea, din clasa a XII-a, a obținut mențiune la secțiunea artă monumentală, sub îndrumarea prof. Eugenia Botezatu, Andreea Timofei, din clasa a XII-a, a obținut mențiune la secțiunea grafică, sub îndrumarea prof. Loretta Băluță, George Ioan Naum, din clasa a XII-a, a obținut mențiune la secțiunea arhitectură, sub îndrumarea prof. Andrei Beșcucă, iar Liliana Georgiana Cristea, din clasa a XI-a, a obținut mențiune la secțiunea proiectare ambientală, sub îndrumarea prof. Andrei Beșcucă. 


Palmaresul a fost completat cu premiile obținute la Olimpiada Națională de Arta actorului. Gabriel Roșu, din clasa a XI-a, a câștigat premiul al treilea la secțiunea teatru individual, Andrei Calu, din clasa a X-a, a câștigat premiul al treilea la secțiunea teatru individual, iar Nicoleta Zghibarță, din clasa a XII-a, a obținut mențiune, sub pregătirea prof. Daniela Enache. 
De asemenea, se remarcă performanța elevului Vlad Țențu, din clasa a XI-a, singurul care a luat premii la două categorii diferite. La specializarea coregrafie, a câștigat premiul al treilea, la secțiunea dans clasic, sub pregătirea prof. Delia Boeru, iar la secțiunea dans contemporan a obținut mențiune, îndrumat de prof. Delia Boeru și prof. Aliss Tarcea. 


Pagina a fost generata in 0.2244 secunde