La Constanța

Rezervarea biletelor la teatru a rămas în era telefonului

896
Rezervarea biletelor la teatru a rămas în era telefonului - agentiadebilete-1332187267.jpg

Articole de la același autor

Într-o perioadă în care tot mai multe domenii de activitate tind către informatizare, opțiunea rezervărilor online pentru bilete la spectacole, în Constanța, rămâne deocamdată un mediu neexplorat. Ghișeul și telefonia fixă dețin încă supremația, însă doar atât timp cât la capătul celălalt al firului se află casiera.

În pofida faptului că mai multe instituții culturale din România, care au introdus deja opțiunea rezervărilor și achiziției biletelor online, au raportat în perioada 2009-2011, profituri în creștere, la Constanța, teatrele rămân încă în era telefoniei.
Pentru titlurile de pe afișele Teatrului de Stat Constanța, iubitorii teatrului, pot face rezervări telefonic, la numărul 0241-488.247, luni, miercuri și vineri între orele 15:00-19:00 sau joi, în intervalul orar 09:00-12:00, la casa de bilete de la sediul teatrului. Doritorii mai pot achiziționa bilete de spectacol sau pot face rezervări, mergând de luni până vineri, între orele 11:00-16:00, la agenția de bilete de pe bulevardul Tomis, nr. 97.
La Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", situația nu face, deocamdată, excepție. Pentru a vă afla în sala de spectacol a instituției, puteți suna pentru rezervări la agenția de bilete, unde la numărul de telefon 0241-481.460, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-17:00, puteți găsi o voce prietenoasă, ce vă va ajuta, cu cel târziu o zi înainte de spectacol, să obțineți cele mai bune locuri disponibile în sală. TNOB este prima instituție teatrală din Con-stanța care are în plan introducerea unui serviciu online de achiziție a biletelor de spectacol. Însă data la care această opțiune, deja prezentă pe site-ul instituției, va deveni funcțională este o necunoscută și pentru reprezentanții teatrului.
Casa de Cultură a Sindicatelor, gazda frecventă a spectacolelor itinerante de mare anvergură ale companiilor teatrale din țară și nu numai, oferă celor prea ocupați să-și cumpere din timp bilete, doar opțiunea rezervărilor telefonice, cu cel mult una sau două săptămâni în avans. În aceea ce privește introducerea unui sistem de achiziții și rezervări de bilete online, reprezentanții instituției afirmă că o astfel de opțiune nu este exclusă pentru viitor.
Principala cauză pentru care instituțiile cultural-teatrale din Constanța amână pentru moment introducerea sistemului de rezervări și achiziții online pare să fie de ordin material. Infrastructura virtuală și logistica necesare pentru implementarea unui astfel de sistem sunt destul de costisitoare, iar managerii instituțiilor constănțene nu-și permit astfel de investiții.


Companiile private s-au adaptat
Companiile private ce furnizează divertisment pentru locuitorii Constanței sunt cu un pas mai în față, semn că întrevăd posibilitățile de profit generate de era internetului.
La CityPlex din Tomis Mall, rezervările online se pot face după ce v-ați creat în prealabil un cont de utilizator pe site-ul www.cityplex-tomis.ro. Ulterior, din contul dumneavostră, aveți posibilitatea de a accesa secțiunea Rezervări, de unde puteți alege filmul la care doriți să mergeți, ziua și ora adecvate programului dumneavoastră.
Serviciul vă permite să faceți rezervări atât pe numele titularului contu-ui, cât și pe numele altei persoane. Numărul maxim de locuri ce pot fi rezervate online, este opt. Tot pe site, puteți găsi și tarifele sau informații despre promoțiile disponibile la singurul cinematograf multiplex din Constanța.
Amatorii de teatru contemporan din Constanța sunt deja familiarizați cu incinta Cafe D’art Scena. Aici, pentru a obține din timp locuri la spectacole, organizatorii pun la dispoziția publicu-lui trei numere de telefon la care se pot face rezervări. Pentru rezervări online, cei interesați au la dispoziție și o adresă de e-mail. Folosind aceste date de contact, puteți obține și informațiile legate de prețul biletelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Tosca lui Puccini", o dramă memorabilă
Sâmbătă, 03 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Astăzi vedem "Luna de miere"
Pagina a fost generata in 0.2964 secunde