Revolta sindicaliștilor din învățământ! "Cerem demisia sau demiterea, de urgență!"

564
5
Revolta sindicaliștilor din învățământ!

Articole de la același autor

Recenta declarație a ministrului Comunicațiilor, Marius Raul Bostan, a produs stupefacție și revoltă în rândul salariaților din Educație. 


Iată ce a declarat ministrul Marius Raul Bostan: "Gratuitatea învățământului este o reminis-cență a anilor de comunism", iar "o mărire de salarii în zona asta de educație nu ar provoca decât pagube pe următorii doi-trei-cinci ani, dar pagube pe care nu le mai poți recupera".


Sindicaliștii din învățământ consideră că demnitarul a dat do-vadă de o ură viscerală față de popor, afirmând că "părinții ar trebui să plătească pentru edu-cația copiilor lor"?! 


Federația Sindicatelor Libere din Învățământ consideră că este o jignire la adresa tuturor dascălilor afirmația aceluiași ministru conform căreia "a mări salariile din educație înseamnă că România va intra într-o procedură de buget excesiv", dar și o dovadă de ne-simțire și servilism față de instituțiile internaționale care au inte-rese meschine în și cu această țară. 


Tot reprezentanții sindicaliștilor din învățământ au tradus astfel modul de gândire al tehnocratului Bostan: "Eu, ministru, pot să am 13.500 de lei/lună net, dar tu, profesore, mulțumește-te cu 1.100 de lei, că nu ești performant și, dacă nu-ți convine, dă-ți demisia".


Federația Sindicatelor Libere din Învățământ solicită prim-ministrului Dacian Cioloș să declare public dacă aceste afirmații incalificabile reprezintă poziția oficială a Guvernului României în ceea ce privește investiția în educație și în dascălii acestei țări! 


În finalul scrisorii adresate prim-ministrului, se solicită demi-terea ministrului Bostan, justifi-când faptul că afirmațiile nu fac cinste niciunui ministru. 


"Dacă nu o va face, înseamnă că domnul Dacian Cioloș gândește similar cu ministrul Bostan! Simplele scuze postate pe profilul propriu de facebook nu sunt de natură să înlăture gravitatea afirmațiilor publice la adresa dascălilor!", încheie reprezentantul Simion Hăncescu. 


Așteptăm și noi cu interes reacția primului ministru. 


"Noi, neperformanții salariați din școlile constănțene, din numeroasele taxe și impozite pe care le plătim, refuzăm să mai bugetăm portofoliul și portofelul ministrului, pentru ca, de la înălțimea scaunului guverna-mental pe care îl deține, să ne jignească cu aroganța, trufia și desconsiderarea pe care le-a manifestat în mod public. De aceea, îi solicităm demisia ime-diată, pentru că aceasta este singura soluție onorabilă de a demonstra că a conștientizat poziția inacceptabilă în care s-a plasat făcând acele afirmații care au jignit deopotrivă profesorii și părinții. Dacă îi va lipsi curajul de a face un astfel de gest, solici-tăm premierului Cioloș să îl de-mită", spun reprezentanții FSLI Constanța.


Comentează știrea

Cerem demisia sau demiterea de urgenta!
30 iunie 2016
A lu' tovarasa stan si a lu' tovarasa dimitriev (popa, de nevoie)

Multumim, stie cine de ce! stan, nu te mai inghite nimeni, nici in scoala, nici in afara ei! Nu te "incapatana" si nu mai insista in dobitocie, nu te mai vrem nicicum! Vrem sa fii plecata din 28, vrem un nou an scolar fara tine si dimitriev (popa, de nevoie)! Voi doua ati reusit sa aruncati asupra scolii o pata imensa de rusine si notorietate negativa, asa cum nimeni nu si-ar fi inchipuit acest lucru inainte sa vii tu ca director. Esti zero, intelege, ca om, ca profesor, ca director! Da-ti demisia si ia-ti-o si pe rautatea de dimitriev! Demisia, stan si dimitriev! Jos, stan si dimitriev! Demiterea lu' stan si dimitriev!

marioara
1 iulie 2016
opinie

comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarumarioara1964@gmail com

Cereti voi mult si bine!
1 iulie 2016
Noi de-aicea nu plecam

Nu plecam acasa, ne place sa fim directoare hulite! Stim ca nu ne mai vrea lumea dar atata timp cat inspectoratul tine cu noi ramanem pe pozitie! Sâââc!

Ghiocel si Ghiocella
1 iulie 2016
Suntem cu voi!

Fetelor, ne-a trecut pe la urechi un zvon, cum că doamnele director ar urma sa zboare (de bunavoie sau fortate de imprejurari, nu conteaza). Ne-am gandit bine si acum vrem cu voi....ne primiti in grup? Sa stiti ca nici noua nu ne plăcea asuprirea si dictatura, ne-am cocosat de tot stând cu capul plecat si semnând ce ne dictau dictatoarele, dar ce era sa facem? Ne era fricăăă! Nu-i mai putin adevărat că savuram fiecare clipă in care vă vedeam pe voi suferind in urma pedepselor pe care vi le aplicau cu generozitate șefele....Sefu-i cef până la urmă si nu trebuie contrazis....Supunerea e mama reusitei in viată, se stie.......si capul plecat Stan nu-l taie!!!! Ei, ce ziceti, acceptati dovada noastră de prietenie?

parinte
1 iulie 2016
Stan, ai ratat VICTORIA SUPREMĂ!

Aoleu, aoleu! Ce te faci, madam Stan? Sunt peste 400 de copii cu media 10 la Evaluarea nationala. Cum o sa mai ridici acum capul din pamant? S-a ales praful de planurile tale de mărire.....Nu mai ai cum să te lauzi cu unica medie de 10 pe judet. Ori influenta pe care o aveai pana acum a inceput sa scada, ori cel de sus a inceput sa se uite spre tine. Ce sa fie, ce sa fie?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6606 secunde