€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

REVOLTĂ LA MEDICINĂ, DUPĂ CE CARMEN ȘERBAN A FILMAT ÎN BIBLIOTECĂ: "La unele cărți, «pipăite» de doamna manelistă, noi nici nu avem acces"

Ştire online publicată Marţi, 19 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
SURSA FOTO: adevarul.ro
REVOLTĂ LA MEDICINĂ, DUPĂ CE CARMEN ȘERBAN A FILMAT ÎN BIBLIOTECĂ:
Mai mulți studenți la Medicină sunt revoltați după ce au descoperit că videoclipul unei piese semnate de Carmen Șerban a fost filmat în biblioteca Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ din București. Rectorul instituției, academicianul Ioanel Sinescu, a anunțat că a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili cine a dat acordul, în timp ce cântăreața susține că este „o melodie decentă“, scrie adevarul.roBiblioteca UMF Carol Davila a devenit decor pentru videoclipul melodiei „Dacă te încurc“, interpretată de Carmen Șerban Feat Dj. Milionor. Filmarea a stârnit critici dure în mediul online din partea studenților la Medicină. Majoritatea vocilor condamnă asocierea unei instituții de prestigiu cu o astfel de filmare. De altfel, contactat de Realitatea TV, rectorul UMF, academicianul Ioanel Sinescu, a declarat că în cadrul Universității a fost declanșată o anchetă internă pentru a se stabili exact cine a permis realizarea videoclipului în interiorul bibliotecii.

Videoclipul a fost semnalat de medicul cardiolog Vasi Rădulescu, după ce a primit la rândul lui un mesaj de la un student indignat. „Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat, cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota și Victor Babeș. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituție pentru câteva mii de euro, probabil, într-una din cele mai importante instituții academice din țară. Eu, ca student, sunt profund dezamăgit. Îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, la unele cărți, «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi și valoroase, iar noi suntem doar studenți, nu maneliști“, a scris studentul.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7464 secunde