Revista literară "Ex Ponto" lansează două ediții de referință pentru cultura Dobrogei

241
Revista literară
"Redacția revistei Ex Ponto, în colaborare cu Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, organizează lansarea numerelor 2 și 3, pe 2019, ale revistei și un moment In memoriam Pavel Chihaia, în prezența familiei scriitorului plecat în această vară dintre noi: dna Maria Ioana Chihaia - soția și Matei Chihaia - fiul, veniți de la Munchen", a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", scriitorul Ovidiu Dunăreanu.

Evenimentul va avea loc vineri, 4 octombrie, începând cu ora 11, la Biblioteca Județeană din Constanța, în sala "Liliana Lazia". Sunt invitați să participe toți iubitorii de literatură.

Prestigioasa revistă "Ex Ponto - text, imagine, metatext", editată la Constanța, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, este o publicație literară de referință, de înaltă ținută.

Fondată în 2003, de regretatul Ioan Popișteanu, Ovidiu Dunăreanu, Paul Prodan și Olimpiu Vladimirov, "Ex Ponto" a adunat în jurul ei scriitori și universitari valoroși. Îngrijite de scriitorul și redactorul șef Ovidiu Dunăreanu, edițiile sale strălucesc prin semnăturile de prestigiu găzduite, prin calitatea materialelor prezentate, prin varietatea tematică și prin ținuta grafică de excepție.

Din 2003 și până în prezent, "Ex Ponto" a luminat cerul culturii Dobrogei, în timp ce fosta stea, revista "Tomis", confiscată de administrația Mazăre, a făcut implozie sub presiunea inculturii, veleitarismului și prostului gust.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Aprilie 2018
Stire din Cultură-Educație : Scriitoare la… 14 ani
Pagina a fost generata in 1.0702 secunde