€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Reușita unei campanii de succes. 50.000 de elevi, mobilizați de ISJ Constanța

Ştire online publicată Joi, 07 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Timp de trei zile, elevii din județul Constanța au transmis mesajul pentru România prin intermediul unor idei originale și creative, la inițiativa inspectorului școlar pentru disciplina istorie, prof. Paula Iordan. 


Reușita campaniei „Mesajul meu pentru România” a fost dată de numărul extraordinar de mare de elevi participanți, care, în final, a ajuns la aproximativ 50.000. 


În cea de-a treia zi, au participat peste 60 de școli din întreg județul Constanța. Cu siguranță, sentimentul patriotic și mândria de a fi român ne-au cuprins pe fiecare dintre noi în această perioadă, văzând mobilizarea și bucuria copiilor care au dus mesajul lor mai departe în rândul comunității. Imnul țării și urarea „La mulți ani, România!” s-au auzit pretutindeni în județ și acest lucru s-a datorat elevilor și cadrelor didactice implicate în această campanie. 


„Sunt mândră și fericită că am inițiat, împreună cu profesorii de istorie, campania «Mesajul meu pentru România», care face parte dintr-un amplu proiect «100 de ani de spirit românesc», ce va sărbători Centenarul Marii Uniri. Entuziasmul și bucuria zecilor de mii de copii care au strigat cât au putut de tare «La mulți ani, România», «România, te iubim», «România zâmbește», «România suntem noi», «România e aici» ne-au oferit o adevărată lecție de istorie, o lecție a unității, a bucuriei și a mândriei că suntem români. Acești elevi minunați au oferit acestei campanii un sentiment de nedescris. Am văzut copii fericiți și lacrimi de bucurie și emoție în ochii părinților. A fost o muncă grea, dar frumoasă, alături de o echipă minunată, cea a profesorilor de istorie, în fața cărora mă înclin, le mulțumesc și îi felicit pentru dedicare și efort care a meritat să fie depus”, a declarat prof. Paula Iordan, inspector școlar pentru istorie. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.8167 secunde