Reputat psiholog belgian, la Universitatea "Andrei Șaguna"

211
Reputat psiholog belgian, la Universitatea
Astăzi, de la ora 15, în Aula Magna a Universității "Andrei Șaguna", reputatul psihiatru și psiholog belgian dr. André Moreau va susține un curs de autocunoaștere, dezvoltare personală și autoterapie asistată. Manifestarea se adresează atât specialiștilor și studenților, cât și tuturor celor interesați de captivantul domeniu al psihanalizei. 

Dr. André Moreau este licențiat al Institutului de Gestalt din Cleveland (Statele Unite ale Americii), practician în Programare neurolingvistică și Hipnoza ericksoniană, membru al Societății Franceze de Gestalt și al Asociației Internaționale de Psiho și Somatoterapie de la Strasbourg. Este fondator și fost vicepreședinte al Societății Balint din Belgia, unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologică pentru medici. 

Dr. Moreau este președinte de onoare al Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă și este primul formator străin acreditat de Colegiul Psihologilor din România, susținând în ultimii ani numeroase cursuri de formare în domeniu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Liceenii își doresc o lume tolerantă
Pagina a fost generata in 1.5938 secunde