Regretele fostului ministru al Educației

404
2
Regretele fostului ministru al Educației - regretelefostului-1483547611.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la schimbare de mandat, fostul ministru al Educației, Mircea Dumitru, și-a folosit pagina de socializare pentru a transmite următorul mesaj ce însoțește raportul activității sale de doar câteva luni, dar foarte consistentă. 


"Mi-am dedicat cele șase luni de mandat unor proiecte în care cred și acum. Toate au urmărit să facă din școala românească spațiul în care fiecare dintre noi ar dori să își educe copiii. Cred că noi, adulții, le suntem datori cu toate aceste lucruri: sinceritate, muncă onestă, respect față de ceilalți, verticalitate, respect față de reguli și lege. 


Sunt lucruri pe care aș fi putut să le fac mai bine. Alte proiecte ar fi necesitat, poate, mai multă atenție. Pentru schimbări mari, de substanță, este însă nevoie de mai mult timp. 


Mulțumesc tuturor colaboratorilor din Ministerul Educației pentru toate proiectele pe care le-am dus împreună. Mulțumesc, deopotrivă, colegilor din Guvern și Premierului, pentru echipa pe care am reușit să o consolidăm în această perioadă. Mulțumesc tuturor acelora care ne-au fost alături în toată această perioadă. 


Vom schimba România dacă educația va reuși să formeze minți deschise, cu valori profunde, oameni care să construiască, să fie dispuși să își asume nu doar victorii, dar și eșecuri. 


Pentru aceasta, vă invit pe toți să rămâneți implicați, să urmăriți tot ceea ce se întâmplă în educație, să fiți parteneri pentru schimbarea în bine", a scris Mircea Dumitru. 


Comentează știrea

rex
5 ianuarie 2017
Lichelism!

Sa presupunem ca esti sincer in declaratii, timp ai avut dar l-ai consumat cu efortul depus de voi ptr a salva fundul lulutei de plagiatul vazut si din Luna, dar multe "capete luminate", si-au pierdut timpul numai si numai sa ajunga la un verdict PENIBIL si ptr un elev mediocru!

cadru didactic
7 ianuarie 2017
MULTUMIM, DOMNULE MINISTRU

Multumim, domnule ministru, pentru un minim de speranta ca se poate si corect si bine in invatamant. Regret ca mandatul dumneavoastra a fost scurt, dar va multumesc pentru cat ati reusit in acest interval de timp.Poate creati o platforma publica pe care sa ne exprimam, sa alcatuim un grup, sa luam atitudine! MULTUMIRI!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.542 secunde