Regele parafenomenelor Albert von Kloss-Ignatenko vine la Constanța

348
Regele parafenomenelor Albert von Kloss-Ignatenko vine la Constanța - regeleparafenomeneloralbertvonkl-1561747840.jpg

Articole de la același autor

Albert Ignatenko va susține un turneu național ce cuprinde doar pentru luna iulie șapte orașe, cu un show științifico-educațional cu o tematică puternică, matricea divină a puterii gândului, matricea tinereții veșnice.


Academicianul Ignatenko este un savant-cosmolog, activist social și om de cultură de renume mondial, care a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea informatizării spiritual-morale a Societății Internaționale, fondatorul științei Cosmoumaniste și a noi direcții științifice. Ignatenko a fost numit de ziariști "regele parafenomenelor". Acesta este o personalitate unică, deținând zeci de capacități fenomenale, începând cu memoria și terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologiei și psihoenergiei. Ignatenko a demonstrat și pe scenă fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziunii și sugestiei mentale fără folosirea hipnozei.
Spectacolul va avea loc  la Casa de Cultură din Constanța, în data de 18 iulie, la ora 20.30, iar în program se regăsesc previziuni despre viitorul omenirii, memoria fenomenală, telepatia, clarviziunea, lovitura Kung Fu de la distanță fără contact, deschiderea capacitaților geniale, programarea pentru 100% sănătate, tinerețe veșnică și fericire, schimbarea destinului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.802 secunde