Reforma în educație, dezbătută la Liceul Teoretic "Ovidius"

211
Reforma în educație, dezbătută la Liceul Teoretic

Articole de la același autor

Liceul "Ovidius" Constanța a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, lucrările celei de-a zecea ediții a Simpozionului internațional "Responsabilitate publică în educație". Evenimentul a fost organizat de Școala Națională de Studii Politice și Administrative București - Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Colegiul Național de Arte "Regina Maria", Liceul Teoretic "Ovidius" și Fundația pentru promovarea competenței "Magister". 
Secțiunile pentru care s-au depus lucrări au fost Școala românească la 100 de ani de la Marea Unire, Egalitatea de șanse în educație, Educația timpurie - investiții și beneficii, Despre școală și nu numai - eseu, Relații publice în școli.
Lucrările au fost publicate în volumul simpozionului. Participanții au dezbătut probleme legate de reforma în educație punctând aspecte definitorii realizării idealului educațional, modelul personalității armonios dezvoltate, integrabile societății contemporane. 
"Lucrările simpozionului au vizat sărbătorirea Centenarului României, care, pe lângă un prilej de bucurie, trebuie să fie și un motiv de reflecție, dar mai ales de conștientizare că e de datoria noastră să refacă ceea ce nu au realizat românii în ziua de grație 1 decembrie, a anului 1918", au declarat reprezentanții Liceului "Ovidius" Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7855 secunde