Rectorul Universității "Ovidius", ca și DAT AFARĂ!

1330
8
Rectorul Universității

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 16.00, Senatul Universității "Ovidius" se întrunește pentru a discuta desfacerea contractului de muncă al rectorului Dănuț Tiberius Epure. 


Conform unor surse din cadrul Universității, ieri ar mai fi existat o discuție prealabilă pe această temă, iar astăzi urmează a fi supusă votului propunerea, care are cele mai mari șanse să-l scoată din organigramă pe fostul rector.


Vom reveni cu amănunte. 




Comentează știrea

FONDURI UE
18 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

puia
18 septembrie 2013
Adevarat?

Tot Epure este de vina si pt amanarea rezultatelor de la masterat la Stiinte Economice?Rusine ....Probabil ar trebui sa vina Universitatea cu niste explicatii pt adevaratul motiv....

stefan banica
18 septembrie 2013
simona anghel

Pe Simona Anghel cand o s-o dea afara de la Cuget Liber pentru ca l-a sustinut fara nicio jena pe acest infractor jegos Epure?

Realistul
18 septembrie 2013
Sa nu ne amagim

Sa nu ne amagim aiurea ca Senatul e cel care a decis sa desfaca contractul de munca al lui Epure. Au fost nevoti de lege sa o faca (Art. 61, lit (b) din Codul Muncii), altfel, daca era dupa ei, i-ar fi ridicat statuie lui Epure, majoritatea celor din Senat ajungand acolo prin metode nu prea ortodoxe, pe listele lui Epure. I-a adunat pe toti dupa chipul lui, ar sari Universitatea in aer daca ar fi scoase la suprafata toate mizeriile de-acolo, in special cele ale unor decani si prodecani.

adevarul de seara
18 septembrie 2013
asa este!

toti, fara exceptie, in senat sau in consiliul de daministratie sunt slugile lui epure, pusi ep liste pe care le-am votat si noi, pulimea. ca atare, trebuiau toti, cu popii aia cu burtile umflate si cu ceafa groasa, patachine si pacalici, sa-si dea demisia!!!!!!!!neam nenorocit ce suntem! sa mai sugem putin din sugiuc, ca tare e bine! Afara, nerusinatilor!

pt Realistul
18 septembrie 2013
ce destept esti

bai m.ie bleaga..corpul de contral asta face...ce tot mananci kkt ca "asemanarea, chipul, etc.."...ati fost niste jeguri inainte si d'aia lumea l-a votat pe Epure..si tot nu veti ajunge pe vechile functii, o sa vedeti...mancati kkt aici ca e gratis...si plangeti dupa functiile pierdute

Alina
18 septembrie 2013
corect

Fulea de la Litere sa ramana in vechea functie, de pupatoare in k..ur a lui Epure, dar sa o faca la domiciliul actual al spagarului, ca acolo ii e locul.

Răspuns la: ce destept esti
Adăugat de : pt Realistul, 18 septembrie 2013
bai m.ie bleaga..corpul de contral asta face...ce tot mananci kkt ca "asemanarea, chipul, etc.."...ati fost niste jeguri inainte si d'aia lumea l-a...
Nerealistul
18 septembrie 2013
Realistul bate campii

Domnule cu ifose de realist jurist, cine ti-a spus ca legea impune aceasta decizie? Legea da voie angajatorului, nu-l obliga. Deci ești un universitar absolut in afara cercetării. Ai citit repede doua rânduri si hop ai scris un comment ISI. Altfel, senatul a fost cu Epure... Nimic de comentat! E drept ca a dat dovada senatul de mult realism politic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5204 secunde