Record de vizitatori la Târgul GAUDEAMUS

104
Record de vizitatori la Târgul GAUDEAMUS - gaudeamuscartivizitamirceageoana-1439722737.jpg

Articole de la același autor

Cel puțin pentru cei peste 5.000 de vizitatori care au trecut până astăzi pragul Târgului GAUDEAMUS Litoral 2015, organizat de Radio România în Mamaia, pe faleza din fața studioului Radio Vacanța.

Până luni, 17 august, între 15 și 23, turiștii aflați pe litoral pot găsi aici bestseller-urile momentului și cele mai noi titluri la prețuri reduse, expoziții de fotografie, lansări de carte sau tombole cu premii pentru public.

Astăzi, la ora 19.30, va avea loc extragerea Marelui Premiu al Tombolei GAUDEAMUS, organizată pe baza buletinelor de vot al publicului. Acesta este oferit de REGIONAL AIR SERVICES S.R.L - Aeroportul Tuzla și constă într-un zbor cu durata de 30 de minute deasupra litoralului românesc, de pe Aeroportul Tuzla, pe care câștigătorul o poate filma și/sau fotografia.

Târgul GAUDEAMUS Litoral, aflat la cea de-a șaptea ediție, își va închide porțile mâine, 17 august, iar ceremonia de decernare a premiilor și închiderea oficială vor avea loc la ora 18, în acordurile Fanfarei Forțelor Navale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5227 secunde