Război total la ISJ Constanța. Inspectorul școlar general Petrică Miu o "toarnă" la DNA pe adjuncta sa

Ştire online publicată Luni, 06 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Inspectorul școlar general Petrică Miu a anunțat că va face o sesizare la DNA împotriva inspectorului școlar general adjunct Alina Codreanu. „Voi depune o sesizare pentru a se face verificări în ce privește corectitudinea concursului pentru directori la care a participat prof. Camelia Marcu, de la Grup Școlar «Virgil Madgearu». 


"Este o diferență mare față de nota dată candidatei Marcu de către inspectorul școlar general adjunct Alina Codreanu și cea a celorlalți membri ai comisiei”, a declarat Petrică Miu.


Mai mult decât asta, șeful ISJ Constanța spune că este dubioasă vizita pe care Alina Codreanu ar fi făcut-o pe data de 22 noiembrie 2016, chiar în perioada de contestații la concursul pentru directori. „Ce a căutat un membru al comisiei de concurs, inspector școlar general, la doamna Marcu tocmai când se depuneau contestațiile. Probabil că a fost că o convingă să depună contestație. Aceste lucruri se pot verifica numai de către organele de anchetă și le sesizez să vadă despre ce este vorba acolo”, a precizat Petrică Miu.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.737 secunde