"Rățușca cea urâtă" urcă, în premieră, pe scena Teatrului de Copii

256

Articole de la același autor

Duminică dimineață, 14 mai, începând cu ora 10.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare" va avea loc premiera piesei "Rățușca cea urâtă", o adaptare după Hans Christian Andersen, regia, scenariul și scenografia stând sub bagheta regizorului Dobrescu Valentin. 


Muzica este coordonată de compozitorul Macovei Moraru Radu Alin. De precizat că spectacolul se încadrează în grupa de vârstă 3-10 ani, spectatorii având ocazia să îi revadă pe îndrăgiții actori ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare", după cum urmează: Rovena Paraschivoi, Vasile Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.


Astfel, într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsări de curte (găinușe, rățuște, gâște și gâscani, un curcan, un cocoș buclucaș, motanul "cosmopolit" Timotei, dulăii cei fioroși), micii spectatori vor descoperi o poveste caldă dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și, că uneori aparențele pot înșela.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Ursul păcălit de vulpe", la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.2967 secunde