"Rățușca cea urâtă", spectacol la Teatrul pentru copii

197

Articole de la același autor

Teatrul de Tineret și Copii "Căluțul de mare" reia, începând de săptămâna aceasta, seria spectacolelor pe care actorii le joacă la sediul instituției.

Copiii sunt așteptați duminică, 10 septembrie, începând cu ora 10.00, la o nouă întâlnire cu "Rățușca cea urâtă". Piesa este o adaptare după Hans Christian Andersen, iar regia, scenariul și scenografia poartă semnătura binecunoscutului Valentin Dobrescu. Muzica este coordonată de compozitorul Radu Alin Macovei Moraru.

Spectacolul se încadrează în grupa de vârstă 3-10 ani, spectatorii având ocazia să îi revadă pe scenă pe Rovena Paraschivoi, Vasile Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Astfel, într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsări de curte (găinușe, rățuște, gâște și gâscani, un curcan, un cocoș buclucaș, motanul "cosmopolit" Timotei, dulăii cei fioroși), micii spectatori vor descoperi o poveste caldă, dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și că uneori aparențele pot înșela.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4432 secunde