"Rățușca cea urâtă", la Teatrul "Căluțul de Mare"

Luni, 21 Octombrie 2019, 22:30
149
Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vor susține marți, 22 octombrie și miercuri, 23 octombrie, de la ora  10.00, spectacolul "Rățușca cea urâtă".  Piesa este o adaptare după Hans Christian Andersen, regia, scenariul și scenografia stând sub bagheta regizorului Valentin Dobrescu. 


Muzica este coordonată de compozitorul Radu Alin Macovei Moraru. Spectacolul durează aproximativ o oră și poate fi vizionat de toți copiii cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani, ei având ocazia să îi revadă pe scenă, cu această ocazie, pe Rovena Paraschivoi, Lică Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.


Astfel, într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsări de curte (găinușe, rățuște, gâște și gâscani, un curcan, un cocoș buclucaș, motanul "cosmopolit" Timotei, dulăii cei fioroși), micii spectatori vor descoperi o poveste caldă dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și, că uneori aparențele pot înșela. Pentru cei interesați să-și aducă micuții la spectacol, ei trebuie să știe că accesul este gratuit.


Pagina a fost generata in 0.2237 secunde