Publicațiile Muzeului Marinei au fost premiate

165
1

Articole de la același autor

Aula Bazei Navale "Pontica" a găzduit, în week-end, cea de-a XI-a ediție a Premiilor Asociației "Clubului Amiralilor", pentru scrierile cu tematică de marină din anul 2016.

Încă de la prima ediție, specialiștii Muzeului Marinei Române sau publicații ale editurii acestuia au fost premiate și, desigur, nici acest al 11-lea an nu a făcut excepție. Astfel, volumele de studii "Anuarul Muzeului Marinei Române-tom XIX", "Dunărea și Marea Neagră în spațiul euroasiatic. Istorie, relații politice și diplomație" și volumul de autor al Andreeei Atanasiu-Croitoru, "Pagini de istorie militară", au fost extrem de apreciate de către specialiști.

Desigur, recunoașterea acestor lucrări nu se oprește aici. Galeria Artelor din Palatul Cercului Militar Național din București a găzduit, de curând, cea de-a XIII-a ediție a Salonului de Carte "Polemos", eveniment la care și Editura Muzeului Marinei Române a fost prezentă.

Lucrările prezentate în cadrul evenimentului sunt "Anuarul Muzeului Marinei Române", "Dunărea și Marea Neagră în spațiul euroasiatic. Istorie, relații politice și diplomație" și volumele de autor: Andreea Atanasiu-Croitoru, "Pagini de istorie militară", și Ioan Damaschin, "Eroii neuitați din adâncuri".

Comentează știrea

Tomitan.
30 octombrie 2017
MNRR. Știință și educație.

Consecvent și neostentativ, de ani mulți, specialiștii - puțini în schemă - de la Muzeul Național al Marinei Române "recidivează" în a oferi tomuri încărcate de istorie, națională și navală, de dobrogenistică, la nivel științific superior.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Colecție de arme la Muzeul Marinei Române
Pagina a fost generata in 0.6037 secunde