Psihologi de prestigiu au conferențiat la Universitatea "Andrei Șaguna"

550
Vineri, 13 ianuarie, în Aula Magna a Universității "Andrei Șaguna" din Constanța, s-a desfășurat workshop-ul "Psihologia viitorului  - teme de avangardă", organizat de Facultatea de Psihosociologie și acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

La manifestarea științifică, ce s-a bucurat de prezența a peste 200 de participanți - studenți, masteranzi, specialiști în domeniul psihologiei, cadre didactice, au conferențiat profesorul universitar dr. Ion Mânzat, președintele Asociației de Psihologie Transpersonală din România, promotorul psihologiei sinergetice, profesorul universitar dr. Dumitru Constantin Dulcan, general în rezervă, neurolog și psihiatru cunoscut pentru realizările științifice în cele două domenii, autor a numeroase lucrări eseistice și filozofice i psihosociologul dr. Ionel Mohîrță, vicepreședintele Asociației Europene de Psihologie Transpersonală, director executiv al Asociației Române de Psihologie Transpersonală.

La finalul manifestării au fost prezentate lucrările: "Inteligena materiei" scrisă de Dumitru Constantin Dulcan, "Psihologia tăcerii" - autor Ion Mânzat i "Psihologia sonoluminică". Un proiect de psihologie cuantică a domnului Ionel Mohîră.

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor științifice de succes organizate de Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mihai Eminescu - omagiat la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.615 secunde