Provocare lansată elevilor și profesorilor: "Dacă aș fi Făt-Frumos"

349
Provocare lansată elevilor și profesorilor:

Articole de la același autor

Clubul Copiilor Medgidia și Colegiul Tehnic "Pontica" din Constanța invită elevii și cadrele didactice să participe la Concursul județean de creație literară și eseu "În lumea lui Făt-Frumos", demers care își dorește la final să identifice crizele sociale actuale, dar și eventuale soluții.


Un proiect ce se adresează atât elevilor de diferite etnii și din diferite categorii sociale, inclusiv elevi cu CES, cât și profesorilor din instituțiile de învățământ preuniversitar. Pe lângă secțiunile de scriere imaginativă tratând lumea basmului, concursul conține și o secțiune destinată deopotrivă elevilor și cadrelor didactice, presupunând redactarea unui eseu cu tema "Dacă aș fi Făt-Frumos". Aceasta este provocarea la care trebuie să răspundă participanții și care vizează diferite aspecte sociale, prin conștientizarea nevoilor și problemelor societății actuale. 


Sunt așteptate idei și propuneri de soluționare ori ameliorare a lor, astfel încât lumea noastră să se poată identifica la nivel moral și comportamental cu "lumea lui Făt-Frumos". Data limită până la care pot fi expediate lucrările este 30 aprilie (data poștei), pe adresa: CLUBUL COPIILOR MEDGIDIA, Str. Rahovei nr. 9A, cod 905600, loc. Medgidia, județul Constanța, cu mențiunea: Pentru concursul "În lumea lui Făt-Frumos". Nu se percepe taxă de participare! Juriul va fi alcătuit din cadre didactice de limba și literatura română din instituțiile partenere, Clubul Copiilor Medgidia și Colegiul Tehnic "Pontica" din Constanța. Festivitatea de premiere va avea loc la Casa de Cultură "I.N. Roman" Medgidia, sâmbătă, 19 iunie, ora 10.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de fotografie, la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.5286 secunde