Provocare adresată elevilor constănțeni pasionați de limba franceză

487
3
Provocare adresată elevilor constănțeni pasionați  de limba franceză - provocarepentruelevii-1446739814.jpg

Articole de la același autor

Au început înscrierile la cea de-a IV-a ediție a Concursului interjudețean "Découvrons la Géographie de la France!", organizat de Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Brăila, care se adresează elevilor claselor a IX-a, a X-a, a XI-a, cu participare indirectă.

Elevii înscriși la concurs vor participa individual cu un eseu redactat în limba franceză și în limba română cu tema "Souvenirs de France", în care vor povesti o călătorie într-o regiune din Franța, la alegere, pe care o vor prezenta din punct de vedere geografic: așezare, relief, climă, hidrografie, vegetație, populație, orașe, economie, obiective turistice.

La acest eseu, elevii vor realiza pe o altă pagină o hartă a regiunii alese.

Pe 15 noiembrie, se încheie înscrierea, iar până pe 30 noiembrie sunt așteptate lucrările, care vor fi evaluate între 1 și 6 decembrie.

Premierea elevilor este programată pe 6 decembrie, în cadrul Festivității organizate cu ocazia Zilelor Liceului Teoretic "Nicolae Iorga", urmând ca distribuirea diplomelor să se facă până în ianuarie 2016.

Amănunte, pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 

Comentează știrea

Mult succes!
6 noiembrie 2015
Totusi, jos gasca de la sc. 28!!! Jos Stan!!!

Afara Stan, afara popa, afara gasca pesedista!!! Jos manipulatorii !! Jos cei care se fac ca ploua cand li se spune ADEVARUL!!! VREM SCHIMBARE!!!

au revoire, adieu...
6 noiembrie 2015
nous sommes desoles, dar trebuie sa va dati demisia!

Bonjour v-am zis cand erati normale si "inocente", acum sunteti exact opusul, asa ca va spunem un calduros Bye, bye, plecati cu bine, sau cu rau, cum vreti!!! Demisia, dragutelor. Pentru necunoscatori, e vorba despre aceleasi stan si popa, de la DB.

fara nicio legatura cu articolul,succes celor ce se vor inscrie!
9 noiembrie 2015
Din partea unei cunostinte,

Nimic!?N-a felicitat-o nimeni pe tanti stan de ziua numelui?Miha,sa traiesti draga,cu numele! Iti doresc sa-ti vina mintea la cap si sa ai o alta viziune a vietii,in special a relatiilor intre oameni,sa ti se indulcesca sufletul ala acrit si negru si sa faci ceva ptr tine referitor la piticii care-ti joaca prin creier!....Suna cam sarcastic,...ironic,..dar nu trebuie sa privesti asa,ia-o ca atare si chiar tine cont de urarile astea si sigur vei fi mai bine.Ca individ,ca persoana,...ca OM-ai cam pierdut, sau n-ai stiut niciodata notiunea asta sau ceea ce implica omenia in general!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Începe sezonul concursurilor pentru elevi
Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Abandonul școlar, încotro?
Pagina a fost generata in 0.5358 secunde