Prorectorul Marian Cojoc depune oficial candidatura

1742
18
Prorectorul Marian Cojoc depune oficial candidatura - mariancojoc38-1328638437.jpg
Astăzi, la ora 12, prof. univ. dr. Marian Cojoc, prorectorul Universității Ovidius și candidat la funcția de rector, își va depune oficial documentele la Biroul Electoral Central. 

În ciuda zvonurilor ce dădeau ca sigură retragerea sa din cursa pentru funcția supremă în universitate, prof. Cojoc a declarat pentru Cuget Liber că nu abandonează campania, fiind mai discret în manifestări decât contracandidații săi din cauza îndatoririlor funcției cu care girează propria candidatură.

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ciupina
7 februarie 2012
Cojoc ai luat-o razna

Cand te duci sa depui candidatura sa iti iei si pistolul cu tine+permisul de port-arma si impusti pe oricine care se ia Marioara Cojoc...succes la tinte baietas.sa fii iubit de PLESITA-mentorul tau

Observator
7 februarie 2012
DEGEABA

ma nene ,tu chiar te tii de cuvant , si continuii sa practici acelasi joc murdar comandat de sefu tau ciupi......tu chiar nu vezi cat esti de penibil? nu te mai mintii singur ,ca oricum stii ca nu ai nici o sansa! nu esti pentru asa ceva....lasa-i pe altii care sunt in stare sa conduca ca tu oricum nu esti!!!!! PENIBIL

Clint Eastwood
7 februarie 2012
Acest John Wayne al UOC

Mariane,sa nu connfunzi salile din UOC cu poligonul de tragere

A Ta MARIOARA
7 februarie 2012
pui mic

puiu meu ....nu te mai chinui degeaba ca iti zic eu si nu te mint ca doar sunt sotia ta ..... o sa iesi tu rector cand o sa iasa iliescu presedinte de tara. adica NICIODATA!

departamentul de logistica al jandarmeriei
7 februarie 2012
MARIANE,,,,,,,,,PLANTON!!!!!!

pentru ca nu ai ascultat ....si te-ai inscris pentru rectorat ..... pentru acest lucru vei fi mustrat .....3 zile incarcerat...... treaba asta nu e buna ....o sa faci bocanci o luna..... dupa aceea treci la shmotru ......sa ti iasa din cap aspectu.....sa ti iasa din cap idei ...de condus profesorei .....profesori , profesorashi ......ca nu esti tu de RECTORAS!!! garnizoana e de tine ....ce stii tu e cel mai bine ....nu te chinui degeaba.....ca stii tu cum merge treaba .....lasa rectoreala si dai inainte cu SIFONEALA

MIHAI GARTU
7 februarie 2012
asculta la mine !!!!!!

mariane era mai bine ....asculta tu de la mine ....stii ca am baza in tine .....sa mai tragem o cantare....sa sustinem sus si tare.....ca pe vremuri cand la ABA......vorbeam mult si pe degeaba.....sa sustinem sus si tare......ca navem talente in noi .....sa conducem amandoi....un lucru asa de mare ......precum lumi universitare.....noi suntem doi catzelushi ....de tata ciupina pusi......sa ne rupem in plamani ....sa tipam ca suntem buni .....dar de fapt cum stii si tu......cum zicea si raposatu....cum zicea si mandalopol..... ca nu detinem monopol ......ca nu avem de fapt pe nimeni .....si uite asa va veni vineri ....ziua la care amandoi am visat ....ziua cand altii o sa ne faca de cicat....vedem atunci si tu si eu ....cum ne facem de handel.....conducerea nu e de noi....o stim bine amandoi ....hai nu mai fii intristat ....fii ca mine mai barbat ......si recunoaste cu mariana ...ca o sa mancam cicat cu sana......fii tare ....daca nu faci fata faci spate!

doctor psihiatru
8 februarie 2012
Mariane....marieta ia calmante?

Mariane,sa treci pe la mine sa iti dau un tratament pentru sotioara ca sa se mai calmeze un pic ca prea e naravasa cu un "armasar"

gardianul de la sediul vechi
8 februarie 2012
Vezi miine la BEC pansamente si atele ca poate bate Marioara pe cineva pe acolo,ca ea cand da cu pumnu` rupe mandibula

Marinush tata,esti la coplata pentru sanatate pentru ca nu te vad bine in viitorul apropiat alaturi de Marioara,macar sa ai asigurare ca la cate lovituri o sa ai,nota de plata de la spital cand iti va veni va trebui sa vinzi gloante de la jandarmi 5 ani de acum incolo..

MARIAN cojoc
8 februarie 2012
hai ca o faci de oaie mihaie

acum tu chiar o faci de oaie....chiar vrei sa fie harmalaie....chiar vrei sa zic ca tu la nunti ....ai formatie si canti......sau vrei c ca toata vara ....cu bivolaru ai colindat tara.....ca tu faci parte din MISA .....si te-ai combinat cu fiisa....si faci la talent spirale.....cu YOGINII faci miscare.......faceti lanturi dealea lungi .....de nu poti nici sa le ajungi......tu chiar vrei sa ma prostesti .....cu spirale yoga din costinesti.....mihaie tu nu ma iubesti.....de acum sa te feresti.....sa vezi cine s io MARIAN.....securistu number one!!!

MITICA PEPI
8 februarie 2012
nu te lua de sufletel

auzi bai secu....tu sa numai vorbesti de colega mihaela....pardon ....mihai ....chestii dinastea...ca si asa e in cap rau de tot....mai zici si dinastea.....il nenorocesti....ca nu ca nu ar fi asa...da la cati bani am pompat in campania lui....de nici cisternele rompetrolului nu pompeaza asa....am ajuns sa mananc biscuiti pepito...asta mi mai trebuie ....sa nu castige ......stii ce ar insemna asta pentru mine ? sa primesc o pensie de handicap de gradul 1 , ca dupa ce o sa ma arunc de la etaj.....nici nu vreau sa ma gandesc....offf doamne.....ce greseala am facut .....in loc sa joc cu jmekerii....am jucat cu saracu asta....asta e.... mihai ti va fratili! chiar dak esti tuvla!

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Doctor Honoris Causa reprogramat
Pagina a fost generata in 0.3008 secunde