Proiectul "ArheoTACT" a ajuns la final

114
Proiectul
În data de 17 august 2017, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie invită constănțenii să participe la Conferința de presă finală a proiectului "ArheoTACT", prin intermediul căruia este facilitat accesul persoanelor cu deficiențe de vedere la patrimoniul istoric și arheologic al Dobrogei.

Conferința de presă va avea loc la sediul instituției, în Aula "Adrian Rădulescu" (Sala Pictată), la ora 1100.

Vor participa, pe lângă echipa de implementare a proiectului, membri ai Lions Club Constanța și Fundației Orange, sponsorul principal al proiectului.

Proiectul este câștigător în cadrul programului de finanțare "Lumea prin Culoare și Sunet" - ediția 2016, organizat de Fundația Orange, aplicant fiind MINA Constanța, parteneri "Asociația Nevăzătorilor din România – filiala Constanța-Tulcea" și Muzeul "Callatis" Mangalia, iar voluntari de la Lions Club Constanța au ajutat la implementarea acestuia. La proiect, muzeul constănțean a participat și cu muzeele gestionate în județul Constanța, respectiv Muzeul Carsium Hârșova, Muzeul Axiopolis Cernavodă, Muzeul Tropaeum Traiani Adamclisi, Complexul muzeal Histria. Proiectul a avut o valoare totală de 270.015 lei, din care 222.265 lei (82,32%) reprezintă sponsorizarea acordată de Fundația Orange. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.arheotact.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6259 secunde