Proiecții speciale de filme pentru copii, în week-end, la Centrul "Jean Constantin"

506
Proiecții speciale de filme pentru copii, în week-end, la Centrul

Articole de la același autor

Este vacanță și copiii care nu sunt plecați în tabără sunt invitați, week-end-ul acesta, la film, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanța. Sunt pregătite mai multe proiecții speciale cu filme pentru copii. 
Sala de cinema este unică la nivelul municipiului Constanța, având o capacitate de 769 de locuri și fiind dotată cu un ecran transonor și un sistem de sunet Dolby Digital Surround 7.1. 


Astăzi, de la ora 17.30, va fi proiectat filmul "A dog’s journey" ("Călătoria unui câine", iar de la ora 20.00, filmul românesc "Parking". 


Mâine, sunt programate trei proiecții, de la ora 12.00 - "Pokemon Detectiv Pikachu", 3D, de la ora 17.30 - "A dog’s journey", 2D, și de la ora 20.00, "Men in black: International", 3D. 


De asemenea, duminică, vor fi trei proiecții. De la ora 12.00, va fi prezentat filmul "Secret life of pets" ("Viața secretă a animalelor de companie"), 3D, de la ora 17.30, va putea fi vizionat filmul "A dog’s life", iar de la ora 20.00, filmul "Men in black: International", 3 D. 


Prețul unui bilet la proiecțiile de vineri până duminică, la filmele în format 2 D este de 16 lei, iar pentru copii, elevi, studenți pe bază de legitimație, este de 4 lei. Pentru filmele 3 D, biletul costă 18 lei, iar pentru copii, elevi - 4,5 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde