Proiecție specială la Cinema Cityplex - Tomis Mall

198
Proiecție specială la Cinema Cityplex - Tomis Mall - proiectiespeciala-1459532768.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 19.15, la Cityplex Tomis Mall, va avea loc proiecția specială a lungmetrajului de debut al regizorului Adriano Valerio, o coproducție Italia, Bulgaria, România și Macedonia, coproducătorul român fiind Ada Solomon, prin compania ParadaFilm. 


Lungmetrajul "Banat (Călătoria)" va avea premiera pe marile ecrane din România, astăzi. 


Pelicula, care a fost proiectată în premieră mondială, în toamna anului trecut, la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, în com-petiția oficială a secțiunii Settimana Internazionale della Critica, a câștigat Silver Award la Luxor African and European FilmFestival,Egipt, Premiul "Corso Salani" pentru cel mai bun lung-metraj la Trieste Film Festival, dar și Premiul pentru cea mai bună imagine la Tirana International Film Festival.


Filmul spune povestea unor tineri aflați în plină criză: un moment suficient de apăsător îi privează pe Ivo și Clara de libertatea de a visa. 


Sunt doi străini care își împart bunele și relele vârstei de 30 de ani, precum și dezamăgirea față de tot ce îi înconjoară. Clara a ieșit dintr-o relație de lungă durată și e pe cale să își piardă locul de muncă. Ivo este șomer, iar frustrările îl împing spre o decizie radicală. Pelicula va putea fi urmărită cu intrare liberă, dacă spec-tatorii achiziționează de la bar produse în valoare de minim 8 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme pentru copii la cinemateca de weekend
Pagina a fost generata in 0.5024 secunde